Kako čistiti in vzdrževati cenovno ugodno večnamensko košaro?

- 2024-09-23-

Ugodna večnamenska košaraje vsestranska košara za shranjevanje, ki je prijetna za denarnico. Uporablja se lahko za različne namene, kot je shranjevanje oblačil, igrač, knjig in drugih gospodinjskih predmetov. Ta košara je trpežna in lahka, zato jo je enostavno prenašati iz ene sobe v drugo. Prav tako je enostaven za čiščenje in vzdrževanje, zaradi česar je priljubljen med zaposlenimi gospodinjami.
Affordable Multi-function Basket


Kakšne so dimenzije cenovno ugodne večnamenske košare?

Ugodna večnamenska košara je na voljo v dveh različnih velikostih. Velika košara meri 23,8 cm x 35,8 cm x 15,2 cm, medtem ko manjša košara meri 20,3 cm x 30,4 cm x 14 cm.

Kakšna je največja nosilnost cenovno ugodne večnamenske košare?

Največja nosilnost ugodne večnamenske košare je 6 kg za večjo košaro in 4 kg za manjšo košaro.

Kako očistiti in vzdrževati cenovno ugodno večnamensko košaro?

Čiščenje in vzdrževanje cenovno ugodne večnamenske košare je preprosto. Preprosto ga obrišite z vlažno krpo in blagim detergentom. Za čiščenje ne uporabljajte močnih kemikalij. Da ohranite obliko, se izogibajte uporabi težkih predmetov na vrhu košare.

Ali lahko cenovno ugodno večnamensko košaro uporabljate na prostem?

Da, cenovno ugodna večnamenska košara se lahko uporablja na prostem. Izdelan je iz trpežnega plastičnega materiala, ki je odporen na vremenske vplive. Vendar ga ni priporočljivo puščati na prostem dlje časa, saj lahko zaradi dolgotrajne izpostavljenosti sončni svetlobi zbledi.

Katere barve so na voljo za cenovno ugodno večnamensko košaro?

Ugodna večnamenska košara je na voljo v različnih barvah, kot so modra, zelena, roza in bela. Več barv je na voljo na zahtevo.

Za zaključek je cenovno ugodna večnamenska košara odlična rešitev za shranjevanje v vsakem domu. Je vsestranski, enostaven za čiščenje in vzdrževanje ter je na voljo v različnih velikostih in barvah.

Fujian Longyan Import and Export Company Limited je ugledno podjetje, specializirano za uvoz in izvoz visokokakovostnih izdelkov, kot je cenovno ugodna večnamenska košara. Za več informacij o naših izdelkih in storitvah obiščitehttps://www.fjlyiec.comali nas kontaktirajte najckyw@fjlyiec.com.



Referenca

1. S. Rintel, T. Vignarelli, R. Hsiao, "Ustvarjanje prostora za sooblikovanje: povezovanje participativnih metod s procesi načrtovanja interakcije", International Journal of Human-Computer Studies, vol. 90, št. 0, str. 87-105, 2016.

2. C. Hidalgo-Mazzei, F. Vieta, "Mednarodne smernice za obvladovanje bipolarne motnje pri odraslih: sistematični pregled," Bipolarne motnje, vol. 18, št. 6, str. 473-483, 2016.

3. S. M. Alston, B. J. Rosser, "Vsebina, ki jo ustvarijo študenti: izboljšanje učenja z izmenjavo vprašanj z več možnimi odgovori," Aktivno učenje v visokem šolstvu, vol. 17, št. 1, str. 25-37, 2016.

4. R. S. Shah, P. V. Chavan, "Digitalni vodni žig fetalnih ultrazvočnih slik za varnost in zasebnost," Journal of Medical Systems, vol. 40, št. 6, str. 148, 2016.

5. L. Wang, L. Zhang, Z. Yun, "Odkrivanje razpok v keramičnih kondenzatorjih z rentgensko računalniško tomografijo mikrometrske ločljivosti," Microelectronics Reliability, vol. 68, št. 0, str. 90-95, 2017.

6. K. Park, K. Park, J. Kim, "Učinek integriranega modela oskrbe v skupnosti na nadzor krvnega tlaka pri bolnikih s hipertenzijo: multicentrično randomizirano kontrolirano preskušanje," Journal of Korean Medical Science, vol. 32, št. 1, str. 8-16, 2017.

7. C. Tan, S. Wang, X. Lu, "Nova metoda ekstrakcije značilnosti za razvrščanje glioma na podlagi minimalnega vpetega drevesa in verjetnostne nevronske mreže," Obdelava in nadzor biomedicinskih signalov, vol. 31, št. 0, str. 266-274, 2017.

8. C. Stanca, G. Ungurean, M. Popescu, "Oblika usposabljanja v podeželskih skupnostih: kvalitativna študija o vplivu podeželskih kliničnih šol v Romuniji," Rural and Remote Health, vol. 17, št. 4, str. 4148, 2017.

9. W. M. Paiva, G. V. Nogueira, H. C. da F. Melo, "Načrtovanje in eksperimentalna validacija 7-MHz kapacitivnega mikrostrojnega ultrazvočnega pretvornika za uporabo visokofrekvenčnega ultrazvoka," Ultrasonics, vol. 76, št. 0, str. 29-36, 2017.

10. A. C. Kumar, G. R. V. Naga Raju, S. Patel, "Študija o dvojni povezljivosti za omrežja 5G z uporabo tehnologije radio-over-fiber", Optično preklapljanje in mreženje, vol. 23, št. 0, str. 1-8, 2017.