Uvozna in izvozna podjetja so sodelovala v drugi fazi 135. Canton Fair Home Furnishings Exhibition

- 2024-05-09-

Druga faza 135. Canton Fair Home Products Exhibition bo potekala v Guangzhouju od 23. do 27. aprila 2024. Da bi v celoti izkoristili "zlati znak" Canton Fair, izkoristite priložnosti, zgrabite naročila in se močno razširite podjetje je neodvisno razvilo izdelke zunanjetrgovinskih poslovnih projektov, kot dolgo uveljavljeno občinsko zunanjo trgovino v državni lasti podjetje za uvoz in izvoz pripisuje velik pomen ter skrbno organizira in skrbno pripravlja razstavo. Dela, kot so postavitev razstav in sodelovanje na razstavah. Še naprej razvijamo platformo za razvoj strank Canton Fair in si prizadevamo doseči nove poslovne preboje.

Na tej razstavi je ekipa za uvoz in izvoz zunanje trgovine sodelovala na razstavi z več kot 60 gospodinjskimi izdelki iz bambusa v 5 kategorijah, vključno z darilnimi kompleti palčk, kuhinjskimi pripomočki iz bambusa, zalogami za shranjevanje bambusovih tkanin, zalogami za shranjevanje iz bambusa in pohištvom iz bambusa. S svojo varnostjo, strokovnostjo ter energetsko varčnimi in visokokakovostnimi izdelki in storitvami pritegnejo številne domače in tuje kupce iz doma in tujine, da se ustavijo in opazujejo, se pogajajo in posvetujejo.

Med razstavo je razstavna ekipa toplo sprejela trgovce z vsega sveta, vključno z Združenimi državami, Nemčijo, Francijo, Rusijo, Južno Korejo in Japonsko, potrpežljivo predstavila razstavne izdelke trgovcem in vzpostavila kontaktne kanale z izmenjavo vizitk, dodajanje WeChat in potisnih e-poštnih naslovov. Hkrati posebej vabimo tudi stare stranke iz Združenih držav, da pridejo na stojnico podjetja za ogled na kraju samem.

Ta razstava je prejela skupno več kot 200 kupcev in dobaviteljev, vzpostavila stik z več kot 80 zainteresiranimi strankami in dosegla predhodne namene ponudbe za več kot 30 ljudi, vključno s številnimi velikimi kupci supermarketov iz držav, kot sta Nemčija in Združene države. Kakovost trgovcev se je glede na prejšnja leta še izboljšala. Doseženo je bilo prvo transakcijsko naročilo na kraju samem, ki je vlilo zaupanje in vitalnost v razvoj samostojnega zunanjetrgovinskega izvoznega posla podjetja.

V naslednjem koraku bo uvozno in izvozno podjetje celovito uredilo podatke o strankah, še naprej dobro opravljalo delo pri ponovnih obiskih strank in razvojnem delu s kombinacijo metod "online + offline", kot so e-pošta, WeChat, telefonski klici in inšpekcijskih pregledov na kraju samem ter dodatno razširiti samostojno zunanjetrgovinsko poslovanje na Z inovativnostjo kot motorjem in kakovostjo kot temeljem bomo strankam zagotavljali celovitejše in kakovostnejše storitve ter si prizadevali ustvariti nove razmere v transformaciji in razvoj zunanjetrgovinske dejavnosti podjetja.